Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului vocal

Stoica Claudiu
Mesaje: 82
Membru din: 26 Noi 2010, 12:16

Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului vocal

Mesajde Stoica Claudiu » 08 Aug 2012, 21:49

Prin acest nou subiect va rugam sa postati toate problemele intampinate in utilizarea procesoalelor vocale.
Cu aceasta dorim a centraliza si expune problemele aparute in timpul utilizarii procosoarelor vocale pentru a fi prezentate reprezentantului firmei producatoare de Implant Cohlear.
Mentionam faptul ca in data de 18.08.2012. un reprezentant al firmei producatoare ,,MEDEl" va fi prezent la discutii cu membrii asociatiei la Sibiu.
Va Multumesc.

ToniBogdan
Mesaje: 69
Membru din: 11 Aug 2009, 20:55

Re: Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului voc

Mesajde ToniBogdan » 09 Aug 2012, 11:28

Avem 2 procesoare din septembrie 2007,unul il poarta Andrei unul Cristian.La procesorul purtat de Cristian a aparut prima problema in 2008 la nici un an mai exact in perioada de garantie.Ledul rosu de semnalizare ramanea permanent aprins in momentul porniri.Atunci am primit altul in loc in timp util singura diferenta dintre ele fiind culoarea.Ambele erau negre in ideea ca isi doreau aceleasi lucruri ei fiind gemeni.Am reusit sa ii convingem foarte greu atunci ca sunt la fel si ca nu conteaza culoarea,deci chiar a fost o problema pe care nici eu nu o intelegeam cum sa dau un procesor negru si sa primesc unul maro.Odata cu trecerea timpului au acceptat ideea si totul a functionat pana in iunie 2012 cand procesorul primit a trebuit schimbat deoarece in perioada martie-iunie2012 in urma mai multor reglaje nu aveam nici o evolutie,desi totul parea ca functioneaza ok.Din aceste considerente am pus problema in tabara ca ar fi corect ca pentru procesoarele primite ar fi corect sa primim de fiecare data garantie pentru a evita suspiciunile de genul ca am primit unul mult mai vechi si este mult mai uzat.

Stoica Claudiu
Mesaje: 82
Membru din: 26 Noi 2010, 12:16

Re: Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului voc

Mesajde Stoica Claudiu » 10 Aug 2012, 06:26

Stimati membrii ai Asociatiei Asculta Viata, va rog sa scrieti cat mai urgent problemele pe care le aveti cu procesoarele. Daca considerati necesar puteti sa ne scrieti mesaje private. adresa mea este stoica.septimiu@gmail.com
Va multumesc mult.
co stima,
Claudiu Stoica

marial
Mesaje: 52
Membru din: 27 Apr 2009, 17:51

Re: Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului voc

Mesajde marial » 10 Aug 2012, 07:10

O problema ar fi evaluarea timpului de uzura a aparatului.Nu este corect ca un procesor nou dupa de se defecteaza sa se inlocuiasca cu un altul despre care nu se stie care este vechimea lui,durata de viata a acestuia,etc.

Drept urmare,consider ca ar fi necesara o fisa a fiecarui procesor in care sa fie trecuta data fabricatiei,data defectarilor si ce anume s-a defectat,eventual si alte observatii pentru a se sti ce anume se defecteaza,dupa cat timp,cina l-a folosit,poate exista greseli de exploatare care pot fi eliminate.

In situatia in care procesorul"cade" pe anumite frecvente acesta consider ca nu ar mai trebui refolosit,totusi ma bazez pe faptul ca specialistii stiu care aparate pot fi folosite in continuare si care trebuie retrase.

O alta problema ar fi stocul de siguranta de procesoare.Noi am fost in situatia in care am primit ultimul procesor care mai era la distribuitor.In vara aceasta a fost un val destul de mare de defectari ale procesoarelor,nu stiu cum s-a rezolvat situatia daca dupa defectarea procesorului lui Bogdan a mai aparut o problema.Nu cred ca e normal sa stam cu spaima ca daca se defecteaza procesorul, acesta nu poate fi inlocuit rapid intrucat sa asteptam repararea lui ar fi cumplit avand in vedere durata lunga a reparatiilor.

Danut Loghin
Timisoara

Stoica Claudiu
Mesaje: 82
Membru din: 26 Noi 2010, 12:16

Re: Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului voc

Mesajde Stoica Claudiu » 10 Aug 2012, 09:00

Buna ziua
Intradevar problema pe care ati expuso dumneavoastra trebuie rezolvata, ati punctat foarte bine.
Multumesc pentru postarea dumneavoastra.

Cu stima,
Claudiu Stoica

Miclea Vasile
Mesaje: 32
Membru din: 25 Iul 2009, 20:52

Re: Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului voc

Mesajde Miclea Vasile » 10 Aug 2012, 17:09

Buna ziua,
probleme cu procesorul am si eu in acest moment.
Intreaga poveste este c-am asa,in martie -aprilie am constatat ca pinul de pe carcasa, care blocheaza carligul de ureche(cel din plastic transparent) s-a rupt,acest element fiind parte integranta a carcasei procesorului am fost pusi in imposibilitatea de a folosi procesorul ca si un adult apeland la modalitatea de al purta pe umar cu acel baby-kit.
Am trimis procesorul care avea o durata de functionare de 2 ani jumate(foarte important FARA NICI O PROBLEMA DE FUNCTIONARE SAU PROBLEMA DE SOFT),am primit in schimb un procesor pe care apare o eticheta cu cuvantul DESINFECTED din nefericire si de o alta culoare(in acel moment ne fiind disponibil unul identic ca si culoare cu cel achizionat de noi).
Si acum partea mult mai dureroasa a povesti,la aproximativ o luna jumate de la schimbul procesorului Romania a fost lovita de un val de caldura(sic) si procesorul a inceput sa dea mari rateuri(efectiv dupa cateva ore acesta nu mai functiona),undeva la mijlocul zilei procesorul refuza sa mai functineze.
Cateva remarci zic eu necesare:
- procesorul achitat integral din banul nostru(glumind cu sotia am ajuns la concluzia ca la acest pret ne-am achizionat inca o masina)
- procesorul a fost intretinut conform instructiunilor de folosire(in fiecare noapte in cutia cu pastile sicative si mai nou in Zefir)
- in momentul in care am constatat ca procesorul are probleme am cumparat un compartiment nou de bateri ca sa excludem si varianta ca doar acel compartiment este "vinovat" de disfunctile procesorului,miscare din pacate fara nici un rezultat.
Si acum punctez doar cateva intrebari/probleme care vor trebui rezolvate de catre firma Medel si intreaga echipa cu care acestea colaboreaza,:
-daca achizitionezi un bun atunci acesta adevine PROPRIETATE PERSONAL.....fara a putea fi inlocuit sau schimbat de catre o terta persona doar cu acordul proprietarului(Medel ati uitat acest AMANUNT?)
-garantie extrem de redusa la un aparat de asemenea valoare(oare este normal?)
-pt doar acesta mica problema firma Medel a emis o factura EXTREM DE IMENSA(undeva la 180 de euro.....OARE PT CE?)
-in acest moment am mari semne de intrebare vis-a-vis de procesorul pe care il am...nu am nici o siguranta ca acesta este de calitate sau/si pot avea incredere ca va functina normal(trist dar adevarat).
Daca va fi necesar am sa raspund intrebarilor dv si aici pe forum si la intilnirea din 18 August.

ToniBogdan
Mesaje: 69
Membru din: 11 Aug 2009, 20:55

Re: Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului voc

Mesajde ToniBogdan » 10 Aug 2012, 19:55

Va multumim frumos pentru postarea dvs.si tot odata facem apel catre toti membrii sa postati cat mai multe mesaje.

Stoica Claudiu
Mesaje: 82
Membru din: 26 Noi 2010, 12:16

Re: Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului voc

Mesajde Stoica Claudiu » 13 Aug 2012, 08:32

Buna ziua
Revin cu apel la toti membrii Asociatiei, nu stiu de ce doar cateva persoane vin cu propuneri pentru discutia cu reprezentantul Medel, noi nu vorbim doar in numele lor, vorbim in numele tuturor mrmbrilor, de aceea astept in continuare sugestile dumneavoastra!
Doresc sa multumesc tuturor membrilor care au postat pe forum si au punctat foarte bine problemele lor cu procesoarele. Sunt sigur ca si alti membrii au alte probleme care din nu stiu ce motive se feresc sa le posteze.
Cu parere de rau tare ma tem ca nu vom putea atinge toate problemele privind:
- exploatarea procesoarelor,
- mentenanta,
- garantia ,
- lipsa procesoarelor sau consumabilelor din stocul furnizorilor,
- sau primirea unor raspunsuri privind calitatea acestor produse noi aflate pe piata.

Rugamintea mea este de a posta sau daca doriti trimiteti mesaje private cu problemele dumneavoastra.
Cu stima,
Claudiu Stoica

ToniBogdan
Mesaje: 69
Membru din: 11 Aug 2009, 20:55

Re: Probleme semnalate in timpul utilizarii procesorului voc

Mesajde ToniBogdan » 13 Aug 2012, 22:48

Buna seara,va rugam sa trimiteti in continuare sugestile dvs.la urmatoarele adrese de e-mail: stoica.septimiu@gmail.com si tonybogdan1@yahoo.com.Va multumim anticipat.


Înapoi la “ARHIVA”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori